• Titlu:

  27 de trepte pentru exersarea sunetelor S, J

 • Categorie:

  Dezvoltare personală
  Alți autori

 • Autor:

  Luchianenco Lilia

 • Anul editării:

  2020

 • Preț:

  90 MDL 20.52 RON

 • Cantitate:

Descriere:

Caracteristici Cuprins
Domeniu Dezvoltare personală
Autor Luchianenco Lilia
Format A4
Color Da
Nr. de pagini 32
An apariție 2020
Editura FABULINUS
Nu are cuprins

Prezentul ghid a fost elaborat pentru a contribui la satisfacerea necesităților de formare a competențelor de comuncare la preșcolari și școlarii mici.

Obiectivul acestui ghid este educația centrată la copii, care precizează strctura intervențiilor educative de dezvoltare asupra copilului, respectând individualitatea acestuia.

Orice activitate a acelor maturi cu copiii necesită abilități și competențe pedagogice și psihologice, pentru a corespunde necesităților de dezvoltare a fiecărui copil.

Acest ghid metodologic va susține pedagogii, psihopedagogii și părinții să implementeze cu succes programa recomandată de curriculum.

Ținând cont de faptul că la baza vârstei preșcolare sunt curiozitatea și creativitatea. Activitățile descrise vor avantaja specialiștii și părinții să se apropie cât mai mult de sufletul copilului, de dorintețe acestuia, stimulându-l să se joace, să se exprime, să se impună.

Nu este de loc ușor să realizezi un model de instruire centrat la copii, deoarece fiecare copil este individual. De aceea o colaborare de parteneriat între instituția de educație și părințin este necesară.

Se știe că educația timpurie constituie la bazele personalității copilului, iar educația centrată pe copil este temelia educației timpurii. IET reprezintă prima experiență a copilului cu viața socială.

Beneficiind de acest ghid metodologic, maturii vor încuraja copiii să exploreze activ imaginile și să interacționeze cu obiectele și mediul.

Utilizând acest ghid, copiii se vor dezvolta cognitiv, intelectual, psihosocial, iar pedagogii, la rândul lor, profesional.

În set:

27 idei. Proiecte desfășurate pentru exersarea competențelor de comunicare. Suport metodologic la 153 de trepte
153 de trepte spre o vorbire corectă. Activități practice pentru exersarea competențelor de comunicare verbală la copiii de 5-7 ani
27 de trepte pentru exersarea sunetelor S, Z
27 de trepte pentru exersarea sunetelor R, L
27 de trepte pentru exersarea sunetelor C, G, H